Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

Land / gebied: Nederland
Nederland De 60ste Kinderboekenweek (woensdag 1 t/m zondag 12 oktober 2014) viert het kinderboek, onder het motto Feest!

Harm de Jonge schrijft het Kinderboekenweekgeschenk van 2014. Het Prentenboek van de Kinderboekenweek is van de hand van Marit Törnqvist.

Met de 60ste Kinderboekenweek vieren we het kinderboek. En hoe kan dat in een jubeljaar beter dan het vieren zelf centraal te stellen, met het motto Feest! Want er wordt flink gefeest in kinderboeken: verjaardagen, Sinterklaas, Suikerfeest, schoolfeestjes enzovoort. Pippi Langkous maakt van iedere dag een feest en ook in de boeken van Toon Tellegen wordt flink gevierd.

Het Kinderboekenweekgeschenk is verkrijgbaar tijdens de Kinderboekenweek (1 t/m 12 oktober 2014), bij aankoop van ten minste € 10,- aan kinderboeken tegen de vaste boekenprijs.