Diergeneeskunde Outdoor Event
Land / gebied: Nederland (Utrecht)
Soort: Evenement
Nederland Het 'Diergeneeskunde Outdoor Event' (DOE) is een educatieve en gezellige buitendag voor dierenliefhebbers van jong tot oud op het terrein van de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en wordt op vrijwillige basis georganiseerd door studenten diergeneeskunde.

Het evenement bestaat uit shows en demonstraties, een mini-marathon, workshops, lezingen, rondleidingen over delen van de faculteit en een gezellige streekmarkt. Daarnaast is er voor de kleintjes een kinderplein met zowel educatie als vermaak.

Het 'Diergeneeskunde Outdoor Event' wordt georganiseerd door de Stichting Diergeneeskunde Outdoor Event. Het bestuur van Stichting Diergeneeskunde Outdoor Event wordt gevormd door zes fanatieke studenten diergeneeskunde.

Het evenement wordt sinds 2019 gehouden. Van 1990 t/m 2018 werd door studenten diergeneeskunde de jaarlijkse 'Dag van het Aangespannen Paard' georganiseerd.

Een evenement in Nederland.