donderdag 13 augustus 2020

Wereld Feesten Almanak


Vanwege de wereldwijde maatregelen tegen het coronavirus kunnen feestdagen, herdenkingen en evenementen een aangepaste invulling krijgen, verplaatst worden of in het geheel niet doorgaan. Raadpleeg de officiële kanalen van overheden en organisaties voor het laatste nieuws.Outdoor Gelderland
Datum:
onbekend bij redactie

Outdoor Gelderland

Land / gebied: Nederland (Arnhem)
Soort: Evenement, Sportdag
Nederland Outdoor Gelderland is een jaarlijks internationaal hippisch evenement waar topsport, bedrijfsleven en paardensportliefhebbers samenkomen. Meestal eind juni / begin juli. Outdoor Gelderland vindt plaats op het terrein van Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Er worden wedstrijden verreden in de disciplines dressuur en springen. Er zijn verschillende standhouders, diverse restaurants en er worden diverse activiteiten georganiseerd. Elk jaar wordt Outdoor Gelderland door meer dan 30.000 mensen bezocht.

De eerste editie van Outdoor Gelderland vond in 2005 plaats op Landgoed Middachten in De Steeg.

Outdoor Gelderland 2020 geannuleerd
Outdoor Gelderland vindt geen doorgang in 2020. De geplande datum was woensdag 1 tot en met zondag 5 juli, echter is de organisatie geconfronteerd met onvoorziene omstandigheden, waardoor er gezocht moest worden naar een andere datum op de overvolle wedstrijdkalender van het olympische jaar 2020 en deze is niet beschikbaar.

Een evenement in Nederland.

Meer informatie (externe link)

Zie ook

Actueel

Komende feesten