zaterdag 15 augustus 2020

Wereld Feesten Almanak


Vanwege de wereldwijde maatregelen tegen het coronavirus kunnen feestdagen, herdenkingen en evenementen een aangepaste invulling krijgen, verplaatst worden of in het geheel niet doorgaan. Raadpleeg de officiële kanalen van overheden en organisaties voor het laatste nieuws.Dag van de Jonge Jury
Datum:
3 juni 2020

Dag van de Jonge Jury

Datum: woensdag 3 juni 2020
Land / gebied: Nederland (Utrecht)
Soort: Festival
Nederland
Dit jaar gaat de 'Dag van de Jonge Jury' online door! Op woensdag 3 juni 2020 wordt het Jonge Jury-seizoen feestelijk afgesloten van 14.00 - 15.00 uur via een online TV-programma op de webiste jongejury.nl. Het programma is voor iedereen gratis te volgen en vormt een goede afspiegeling van de oorspronkelijke programmering in TivoliVredenburg.
Middelbare scholieren tot 16 jaar kunnen elk jaar stemmen op hun favoriete boek. Op de 'Dag van de Jonge Jury' wordt de winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2020 bekend gemaakt, de enige publieksprijs voor het beste jeugdboek.

Op woensdag 3 juni 2020 vindt de 'Dag van de Jonge Jury' plaats. De 'Dag van de Jonge Jury' is een eendaags festival in TivoliVredenburg in Utrecht waar jeugdboeken en auteurs centraal staan. Jonge lezers kunnen workshops volgen en in gesprek gaan met hun favoriete schrijvers. Ook zijn er diverse spellen, acts en boekenstands.

Een festival in Nederland.

Meer informatie (externe link)

Zie ook

Actueel

Komende feesten