zaterdag 19 september 2020

Wereld Feesten Almanak


Vanwege de wereldwijde maatregelen tegen het coronavirus kunnen feestdagen, herdenkingen en evenementen een aangepaste invulling krijgen, verplaatst worden of in het geheel niet doorgaan. Raadpleeg de officiële kanalen van overheden en organisaties voor de laatste updates.Diergeneeskunde Outdoor Event
Datum:
onbekend bij redactie

Diergeneeskunde Outdoor Event

Land / gebied: Nederland (Utrecht)
Soort: Evenement
Nederland
De tweede editie van het Diergeneeskunde Outdoor Event is afgelast door de huidige situatie omtrent het coronavirus. Het zou plaatsvinden op zaterdag 16 mei 2020.
Het 'Diergeneeskunde Outdoor Event' (DOE) is een educatieve en gezellige buitendag voor dierenliefhebbers van jong tot oud op het terrein van de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en wordt op vrijwillige basis georganiseerd door studenten diergeneeskunde.

Het evenement bestaat uit shows en demonstraties, een mini-marathon, workshops, lezingen, rondleidingen over delen van de faculteit en een gezellige streekmarkt. Daarnaast is er voor de kleintjes een kinderplein met zowel educatie als vermaak.

Het 'Diergeneeskunde Outdoor Event' wordt georganiseerd door de Stichting Diergeneeskunde Outdoor Event. Het bestuur van Stichting Diergeneeskunde Outdoor Event wordt gevormd door zes fanatieke studenten diergeneeskunde.

Het evenement wordt sinds 2019 gehouden. Van 1990 t/m 2018 werd door studenten diergeneeskunde de jaarlijkse 'Dag van het Aangespannen Paard' georganiseerd.

Een evenement in Nederland.

Meer informatie (externe link)

Zie ook

Actueel

Komende feesten