Sprookjesfestival

Sprookjesfestival

Land / gebied: Nederland (Arnhem)
Soort: Modern
Nederland In 2016 vindt alweer de 9e editie van het Sprookjesfestival plaats. Van zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober 2016 staan Arnhem en omstreken negen dagen lang op hun sprookjeskop. Alles wordt omgetoverd tot een grote Sprookjesstad voor jong en oud. Het thema van het Sprookjesfestival 2016 is 'Dromen en Draken'.

In de herfstvakantie verkeert Arnhem in sprookjesachtige sferen. Op bijzondere en onverwachte locaties zijn voorstellingen, dans, theater, muziek en een tentoonstelling te bewonderen. Maar ook lezingen en verteltheater spelen een belangrijke rol. De internationale en landelijke programmering, zorgt voor een gevarieerd en spannend aanbod, naast alle andere activiteiten die georganiseerd worden.

Sprookjesfestival

Sprookjes lezen