zaterdag 18 september 2021

Wereld Feesten Almanak


Vanwege de wereldwijde maatregelen tegen het coronavirus kunnen feestdagen, herdenkingen en evenementen een aangepaste invulling krijgen, verplaatst worden of in het geheel niet doorgaan. Raadpleeg de officiële kanalen van overheden en organisaties voor de laatste updates.Nationale Cobot Dag
Datum:
17 november 2021

Nationale Cobot Dag

Datum: woensdag 17 november 2021
Land / gebied: Nederland
Nederland De 'Nationale Cobot Dag' is in 2018 in het leven geroepen om de bekendheid van Collaboratieve Robots (cobots) te vergroten en daarmee de acceptatie te bevorderen. Dit jaar wordt de 'Nationale Cobot Dag' gehouden op woensdag 17 november 2021.

Cobots zijn de robots waar we mee samenwerken. Ze zijn veilig om naast te staan, ze zijn licht, makkelijk programmeerbaar en flexibel.

Bedrijven die zich bezig houden met cobots laten tijdens de 'Nationale Cobot Dag' zien wat de voordelen zijn van cobots en welke mogelijkheden er zijn om repeterende taken te automatiseren met cobots. Er worden diverse merken cobots gedemonstreerd, met hun applicaties en welke tools en toebehoren er zijn om van de cobot het flexibel inzetbare gereedschap te maken dat het is.

Een feestdag in Nederland.

Meer informatie (externe link)

Zie ook

Actueel

Komende feesten