maandag 27 september 2021

Wereld Feesten Almanak


Vanwege de wereldwijde maatregelen tegen het coronavirus kunnen feestdagen, herdenkingen en evenementen een aangepaste invulling krijgen, verplaatst worden of in het geheel niet doorgaan. Raadpleeg de officiële kanalen van overheden en organisaties voor de laatste updates.Redhead Days (Roodharigendag)
Datum:
27 t/m 29 augustus 2021

Redhead Days (Roodharigendag)

Datum: vrijdag 27 t/m zondag 29 augustus 2021
Land / gebied: Nederland (Tilburg)
Nederland De 'Roodharigendag' (officieel bekend als "Redhead Days") bestaat sinds 2005 en is een jaarlijks evenement waarop mensen met rood haar massaal bijeenkomen. Tijdens de 'Redhead Days' worden er gedurende het weekend van vrijdagavond 27 t/m zondag 29 augustus 2021 in Tilburg speciale activiteiten voor roodharigen georganiseerd (o.a. een groepsfotoshoot, missverkiezing en lezingen).

Het festival is gratis en toegankelijk voor iedereen (dus ook voor niet-roodharigen). Hoogtepunt ligt traditioneel op zondag, waarbij de grote fotoshoot plaatsvindt met alle roodharigen.

Tot 2018 werd de 'Roodharigendag' in Breda gehouden, maar sinds 2019 wordt het evenement in Tilburg georganiseerd. Er komen jaarlijks zo'n 40.000 bezoekers uit 80 verschillende landen en het is daarmee het grootste internationale festival voor roodharigen (en fans).

Een feestdag in Nederland.

Meer informatie (externe link)

Zie ook

Actueel

Komende feesten