zondag 25 oktober 2020

Wereld Feesten Almanak


Vanwege de wereldwijde maatregelen tegen het coronavirus kunnen feestdagen, herdenkingen en evenementen een aangepaste invulling krijgen, verplaatst worden of in het geheel niet doorgaan. Raadpleeg de officiële kanalen van overheden en organisaties voor de laatste updates.Sprookjesfestival
Datum:
17 t/m 25 oktober 2020
23 t/m 31 oktober 2021

Sprookjesfestival

Datum: zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober 2020
Land / gebied: Nederland (Arnhem)
Nederland Het 'Sprookjesfestival' wordt jaarlijks in de herfstvakantie voor het basisonderwijs in Nederland (Regio Zuid) gehouden.

In 2020 vindt alweer de 13e editie van het 'Sprookjesfestival' plaats. Van zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober 2020 staan Arnhem en omstreken negen dagen lang op hun sprookjeskop. Alles wordt omgetoverd tot een grote sprookjesstad voor jong en oud.

Sprookjesfestival
Fotografie Cats & Withoos

In de herfstvakantie verkeert Arnhem in sprookjesachtige sferen. Op bijzondere en onverwachte locaties zijn voorstellingen, dans, theater, muziek en een tentoonstelling te bewonderen. Maar ook lezingen en verteltheater spelen een belangrijke rol. De internationale en landelijke programmering, zorgt voor een gevarieerd en spannend aanbod, naast alle andere activiteiten die georganiseerd worden.

Een feestdag in Nederland.

Verder lezen

Meer informatie (externe link)

Zie ook

Actueel

Komende feesten