Sprookjesfestival
Land / gebied: Nederland (Arnhem)
Nederland Het 'Sprookjesfestival' wordt jaarlijks in de herfstvakantie voor het basisonderwijs in Nederland (Regio Zuid) gehouden.

In vindt alweer de editie van het 'Sprookjesfestival' plaats. Van staan Arnhem en omstreken negen dagen lang op hun sprookjeskop. Alles wordt omgetoverd tot een grote sprookjesstad voor jong en oud.

Sprookjesfestival

In de herfstvakantie verkeert Arnhem in sprookjesachtige sferen. Op bijzondere en onverwachte locaties zijn voorstellingen, dans, theater, muziek en een tentoonstelling te bewonderen. Maar ook lezingen en verteltheater spelen een belangrijke rol. De internationale en landelijke programmering, zorgt voor een gevarieerd en spannend aanbod, naast alle andere activiteiten die georganiseerd worden.