zaterdag 18 september 2021

Wereld Feesten Almanak


Vanwege de wereldwijde maatregelen tegen het coronavirus kunnen feestdagen, herdenkingen en evenementen een aangepaste invulling krijgen, verplaatst worden of in het geheel niet doorgaan. Raadpleeg de officiële kanalen van overheden en organisaties voor de laatste updates.Weekend van de Wetenschap
Datum:
2 en 3 oktober 2021
1 en 2 oktober 2022

Weekend van de Wetenschap

Datum: zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021
Land / gebied: Nederland
Nederland Weekend van de WetenschapHet 'Weekend van de Wetenschap' is een landelijk evenement voor wetenschap en technologie, dat plaatsvindt in het eerste weekend van oktober.

Bedrijven, onderzoekinstituten, universiteiten en musea openen op zaterdag 2 en zondag 3 oktober hun deuren voor het grote publiek om live wetenschap en technologie te beleven.

Het doel van het 'Weekend van de Wetenschap' is het onderstrepen van het belang van wetenschap en technologie voor onze maatschappij. De activiteiten tijdens het 'Weekend van de Wetenschap' worden bedacht en georganiseerd door vele wetenschappelijke en / of technologische organisaties en instellingen. Deze deelnemers geven inhoud aan het landelijke evenement.

Een feestdag in Nederland.

Verder lezen

Meer informatie (externe link)

Zie ook

Actueel

Komende feesten